Toimitusehdot

Silliness 1846626-3 ja Terhi Ilosaari (jäljempänä verkkokauppa tai verkkokauppias) myy tuotteita yksityishenkilöille. Verkkokauppias pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: terhi@terhiilosaari.fi
Puhelin: 050 5359169
Postiosoite: Haravapurontie, 82900 Ilomantsi

Tilaus ja toimitus

Tilauksesi rekisteröidään, kun maksat ostoskorisi sisällön verkkokaupan kassalla. Tilauksia postitetaan arkipäivisin ja lähetys toimitetaan pääsääntöisesti Postin pikkupakettina, jotka jaetaan 2-3 päivän sisällä hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä postilaatikkoon tai -luukkuun muun postin mukana. Toimituskulut ovat 3,90 € Suomeen ja 9,90 € ulkomaille riippumatta tilattujen kirjojen määrästä. Suomen toimituskulut lisätään ostokseen verkkokaupan kassalla ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, hinnan sekä toimituskulut. Jos annat tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat tilauksesta tilausvahvistuksen postiisi.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Ulkomaan tilaukset

Tilaa tuotteita ulkomaille sähköpostitse osoitteesta: terhi @ terhiilosaari.fi.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Viestithän mahdolliset reklamaatiotapaukset sähköpostitse: terhi@terhiilosaari.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay - maksuvaihtoehdot kuvana
Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
helpdesk@vismapay.com
09 315 42 037 (arkisin klo 8–16)
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta